Inschrijven

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom!

De praktijk is geopend voor patiënten uit Rheden, De Steeg en Ellecom.
Wilt u zich inschrijven, dan kunt u op onderstaande link drukken en de formulieren thuis uitprinten. U mag ook een inschrijfset ophalen bij onze balie.

Wilt u de pagina: ‘verklaring van inschrijving’ volledig ingevuld en ondertekend bij ons afgeven op de praktijk. Wij vragen u ook een kopie van uw identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs toe te voegen.U mag in plaats van een kopie ook het documentnummer van uw identiteitsbewijs/paspoort/rijbewijs op het formulier zetten.

Indien uw woonverband bestaat uit meerdere gezinsleden dient u van elk gezinslid afzonderlijk de 'verklaring van inschrijving' in te vullen en te ondertekenen met daarbij een kopie van het identiteitsbewijs, paspoort of rijbewijs.

U dient zelf zorg te dragen voor de overdracht van uw medisch dossier. Wij verzoeken u uw oude huisarts te bellen en te vragen of zij het medisch dossier van u en uw eventuele gezinsleden naar onze praktijk willen versturen.

Door het formulier 'verklaring van inschrijving' volledig in te vullen en te ondertekenen geeft u ons toestemming om uw medische gegevens bij uw oude huisarts op te vragen. Uw oude huisarts heeft het recht om dit formulier bij ons op te vragen.

Inschrijfset